MIG

Mark Lee Vonsild

MARK VONSILD

Aut. OSTEOPAT D.O M.R.O.DK

Aut. FYSIOTERAPEUT BSc

Opstart 15/11 i Ballerup


Om mig

Jeg er både en manuel osteopatisk behandler og fungerer samtidig som en sundhedskonsulent for dig. Jeg arbejder nemlig efter osteopatiens filosofi, hvor en af grundstene er, at din krop kan hele af sig selv. Det kræver at vi ser på din krop som en helhed og kommer omkring alle aspekter af din sundhed for at sikre det bedste behandlings resultat.

Jeg er derfor katalysator for dig, en mekanisme som sammen med dig fremmer din sundhed og helingsproces. 

 

Hvordan jeg arbejder

Din krop har en fortid, nutid og fremtid. Alt dette er en af grundene til at du er her. 

Det er udefra den filosofi jeg griber kroppen an og anskuer kroppen.

Din fortid – som er kroppens sygehistorie og forskellige traumer/ulykker igennem tiden; din nutid – et nutids billede af kroppen (jeg kalder den krop du kommer ind med for “summen af alt”) og fremtiden, da vi altid har fremtiden I tankerne og det påvirker hele kroppen. 

Det er noget vi snakker om til din første konsultation hos mig.


Jeg bruger alle informationerne i min dybdegående fysiske undersøgelse og behandling af dig.

Og både din krops fortid, nutid, og især fremtiden, altså dit ønske om hvor du gerne vil hen med din krop, er derfor vigtigt i min behandling og sammen laver vi en plan for dig og din krop og sætter de mål som er passende i din situation.

 

Hvad er mine specialer

Hele kroppen er vigtig for mig og uanset alder og køn, kan jeg hjælpe dig. Jeg behandler alle fra babyer til voksne og har god portion solid klinisk erfaring med i baggagen.

Jeg specielt dygtig og har jeg stor erfaring indenfor nakke, skulder, ryg, bækken og hofte og de indre organer specielt mave-tarm systemet og vores bækkenorganer. 

Det cranio-sakrale system har også min store interesse og her kan jeg hjælpe meget med som f.eks hovedpine, svimmelhed, kvalme og stress relaterede problemer i kroppen.


Om mig 

Jeg er uddannet fysioterapeut fra 2005 og har bred erfaring fra kommunel og behandling i sygehusvæsnet, men de sidste mange år jeg har været på klinik.

Jeg er uddannet osteopat fra 2018 fra International School of Osteopathy I Belgien.

Privat har jeg to teenagebørn og jeg går I fritiden op i sport og er jeg hjælpetræner for min datters fodboldhold I Vestia. 


– Mark Vonsild

thin